NewsНовини

Как да поставим сами подово отопление удома?

Сигурно ви изглежда странно, но подово отопление вече можете да поставите и сами удома с напредването на технологиите и разнообразието от възможности. За целта има удобни комплекти, които, с помощта на инструкции и с елементарна техническа грамотност от ваша страна, са достатъчни, за да действате на принципа «Направи си сам».

 

Един от тези комплекти, е комплектът «Мастер».

Той е предназначен за хора със скромен технически опит.

За тях ние сме извършили предварителен монтаж и сме свързали максимално възможно всички необходими елементи в аванс, за да остане по-малко работа за тях. Това, разбира се, се е случило след като сме направили индивидуален проект точно за техния дом или помещение и сме изчислили какви и колко компоненти са им необходими.

Инфрачервеното фолио от комплекта «Мастер» отива при клиента с монтирани и изолирани клеми и захранващ кабел. Към комплекта, освен инфрачервеното фолио, клеми, тиксо и кабел, са включени още разклонителна кутия, гофрирана тръба, самозалепваща се лента и влагозащитна изолация.

 

 

Ако комплектът «Мастер» може да направи майстор и от най-неуверения собственик на жилище, захванал се да монтира сам подовото си отопление, то комплект «Бейсик» е предназначен за «майсторите». Не професионалисти, а онези, които имат висока техническа грамотност и дейности тип «Направи си сам» са тяхно ежедневие. Ето защо «Бейсик» съдържа само най-необходимото за монтаж на подовото отопление с инфрачервено фолио, а именно – самото фолио, клеми, тиксо и кабел.

 

 

Както се разбира от наименованието му, комплектът «Смарт» е най-бърз за поставяне и съдържа в себе си изпълнени повечето дейности по монтажа. Той  включва инфрачервено фолио към което предварително са съединени и изолирани захранващите кабели. Можете да го инсталирате като мозайка по свой проект и според това на кои места в помещението се нуждаете от комфорта на подовото отопление.

 

 

За да улесним максимално клиентите си, ние им  предлагаме подробни, в т.ч. видео инструкции, консултации и възможно най-изчерпателна подкрепяща информация. В градовете София и Варна монтажът може да се извърши и от нас. Възползвайте се от нашия дългогодишен опит – подбираме най-добрите материали!

Photo by Picsea on Unsplash