ИНОВАТИВНО ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ X-L PIPE

Иновация в отоплението

научете как функционира
 

Дългосрочна инвестиция

защото си заслужава

Универсално приложимо

вижте видео с подробни указания за монтаж
 

Множество предимства

разберете какви
ИНОВАТИВНО подово отопление ОТ DAEWOO ENERPIA©

*Скролнете надясно снимката, за да видите скритата част!
 •   DAEWOO Enerpia© X-L Pipe е с минимални разходи за енергия и поддръжка. Средната стойност на консумация на енергия е 75вт/ч.
 •   Истински икономична система, при която електрическата енергия се конвертира в толинна енергия при 100% ефективност, и същата се използва за отопление.
 •   Безопасност и издръжливост, благодарение на патентованата система за абсорбиране на налягането.
 •   Иновативната система за подово отопление е универсално приложима при всички видове подови настилки и е една сигурна дългосрочна инвестиция в един икономичен и екологичен начин на отопление.

X-L Pipe е иновативна патентована система за под, при която отоплението става чрез топлинната среда на уплътнена X-L тръба, пренасяща топлината посредством течността в нея. Системата е преминала специални тестове за ефективност и издръжливост. В нея не се използва котел (в който се загрява вода или друга течност) и помпа за циркулиране на течността.

КАКВИ СА ОСНОВНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА X-L PIPE?

ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО

X-L Pipe се различава значително от своите предшественици със своята автономност, издръжливост и нулеви разходи за поддръжка.

научете повече

ПО-ДОБРИЯТ ИЗБОР

Без шум и течение от климатика! Край на притесненията, че някой ще се опари на печката или радиатора! X-L Pipe се инсталира лесно под всяка подова настилка.

лесна инсталация

Здравословен Комфорт

Екологично и здравословно. Топли крака, докато горната част на тялото остава на хладно, със свеж въздух в помещението. Възможност за интеграция на SMART HOME система.

поръчайте сега

Да обобщим:

 •  

  Без загуба на енергия за отопление

  100% от изразходената енергия се използва за отопление на помещението Ви. Меката топлина се запазва за по-дълго време и можете действително да я усетите и да й се насладите!
 •  

  Без нужда от подръжка

  Нулеви разходи за подръжка. Иновационната технология не изисква поставяне на котел или циркулациона помпа, с което спестявате разходи и място.
 •  

  Екологичен и здравословен комфорт

  Борите се за място край радиатора или печката, защото в другата част на стаята е студено? Не и с X-L Pipe системата, където топлината идва от пода без течение, раздухване на прах, мухъл от различни филтри или задържане на бактерии, каквито проблеми имаме с климатиците и конвекторните уреди. Не заема място, няма изтичане на вредни химикали. Системата редотвратява емисията на опасни за човека електромагнитни вълни и не вреди на околната среда.
 •  

  Ново поколение подово отопление

  Контролирате температурата по всяко време. За по-иновативните клиенти предлагаме контрол на отоплението през смартфона ви със SMART HOME система. Инсталацията на X-L Pipe е лесна и приложима за всякакви видове подови настилки. Патентованата система осигурява безопасност при пожар, термична и химична устойчивост, устойчивост на огън, и разбира се, отлична електроизолация.
Поръчайте безплатен проект за отопление

Изпратете на email: office@tezo.biz обикновена скица на Вашата стая с нанесени размери от стена до стена. Отбележете местата на мебелите, които лежат плътно върху пода с техните размери и отстояния от стените (под тях не трябва да има фолио за да се избегне прегряване).

Нашите експерти инженери ще съставят безплатно за Вас оптималният план за инсталация и след като го потвърдите, ще оразмерим фолиото според Вашето помещение и ще инсталираме клемите, които изискват специални клещи.
Поръчайте онлайн basic комплект
Онлайн магазинът ще Ви предложи готови решения и отделни продукти за отоплителни системи със следните видове подово отопление:DAEWOO Enerpia© X-L Pipe© – иновация в подовото отопление с качество и сигурност, гарантирани от корейския производител • DAEWOO Enerpia© – качествено инфрачервено отопление от ново поколение • DAEWOO Enerpia© отоплителни кабели
Daewoo инфрачервено подово отопление
ТЕЗО ООД е изключителен дистрибутор във България на корейската компания DAEWOO ENERPIA Co. Ltd. Представяме на Вашето внимание DAEWOO Enerpia© инфрачервено подово отопление – подовото отопление с качество и сигурност, гарантирани от корейския производител. Инфрачервеното подово отопление е предпочитан начин за отопление, разпространен в Европа, Русия и САЩ; подходящ за Вашия дом, хотел, заведение или офис. Кликнете и научете повече за продукта.